Hallo Iedereen! 🇳🇱-Nederlands

#BCG-vaccin. Hallo iedereen ter wereld die immuun is voor tuberculose. Miljarden van ons hebben het geluk gevaccineerd te zijn met BCG.

Hallo iedereen ter wereld die immuun is voor tuberculose. Miljarden van ons hebben het geluk gevaccineerd te zijn met BCG.

😀 Hallo iedereen ter wereld die immuun is voor tuberculose 😉

🇫🇷 🇩🇪 🇳🇱 🇬🇧 🇪🇸 🇧🇷 🇮🇹 🇷🇺 🇯🇵 🇰🇷 🇨🇳 🇸🇦 🇮🇱 🇮🇩

Google News
BCG Vaccin #bcg4covid19
Une erreur est survenue, le flux est probablement indisponible. Veuillez réessayer plus tard.

rss icone BCG-vaccin Google nieuws in het Nederlands

Wij zijn een Franse non-profitorganisatie die de herinnering aan deze twee weldoeners van Hunmanity in het geheugen houdt, namelijk: Albert Calmette en Camille Guérin, de twee mede-uitvinders van het BCG-vaccin. Bijna honderd jaar geleden (in 1921 vond de eerste BCG-vaccinatie « Bilié Calmette et Guérin » plaats in Parijs).

Omdat de geschiedenis voortgaat en in hun geheugen laten we hun strijd voortzetten: VACCINATIE. Laat je hoede niet vallen, vooral niet bij de meest kansarmen: lang leve de B.C.G.!

Om onderzoek te ondersteunen en vaccinatie te promoten, help ons, doe mee en deel onze preventieboodschappen om u heen, dank u!

Logo
Vzw « Camille Guérin en de BCG« . Medisch onderzoek ondersteunen en vaccinatie bevorderen..

Onze curatie van de actuele gebeurtenissen in het Nederlands van het BCG-vaccin. Opnieuw bloggen van belangrijke artikelen in het Nederlands die onlangs zijn opgenomen in onze blog in het Frans.


🇳🇱 Nederland, 🇧🇪 België, 🇳🇦 Namibië, 🇿🇦 Zuid-Afrika, 🇸🇷 Suriname, 🇮🇩 Indonesië, 🇫🇷 Frankrijk (Vlaanderen) + 🇦🇼 Aruba, 🇧🇶 Bonaire, 🇨🇼 Curaçao, 🏴 󠁢󠁱󠁳󠁡󠁿 Saba, 🏴󠁢󠁱󠁳󠁡󠁿 Saint-Eustache, 🇲🇫 Saint-Martin
Het Nederlandstalige gebied omvat de volgende 13 landen: 🇳🇱 Nederland, 🇧🇪 België, 🇳🇦 Namibië, 🇿🇦 Zuid-Afrika, 🇸🇷 Suriname, 🇮🇩 Indonesië, 🇫🇷 Frankrijk (Vlaanderen) + 🇦🇼 Aruba, 🇧🇶 Bonaire, 🇨🇼 Curaçao, 🏴 󠁢󠁱󠁳󠁡󠁿 Saba, 🏴󠁢󠁱󠁳󠁡󠁿 Saint-Eustache, 🇲🇫 Saint-Martin.

💬 Laisser un commentaire